Verzekeringen

Inboedel

Uw inboedel kan door allerlei onzekere gebeurtenissen verloren gaan. Door middel van onze inboedelverzekering kunnen wij u de financiële bescherming bieden tegen al deze onzekere gebeurtenissen. Tevens kunt u een inboedelmeter invullen waarmee u de waarde van uw inboedel kunt bepalen en onderverzekering voorkomt.

Opstal

U wilt uw huis tegen allerlei externe invloeden beschermen. Dit is met behulp van onze opstalverzekering goed mogelijk. Niet alleen brand, diefstal, storm, bliksem, vandalisme en waterschade, maar ook andere onzekere gebeurtenissen van buitenaf zijn verzekerd. Tevens kan al het aanwezige glas in uw woning meeverzekerd worden.

Personen

  • Ongevallenverzekering

Met behulp van bovenstaande verzekering heeft u een financiële tegemoetkoming in geval van overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. Het is mogelijk om de verzekering per gezin af te sluiten maar ook per persoon.

  • Aansprakelijkheidsverzekering

U kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die u een ander berokkent. Ook een van uw gezinsleden kan dat overkomen. Met de aansprakelijkheidsverzekering kunt u zich voor deze gevallen verzekeren. Ook kinderen en huisdieren zijn meeverzekerd.

  • Rechtsbijstandverzekering

Krijgen waar u recht op hebt, klinkt zo logisch. In de praktijk loopt het vaak anders dan verwacht. De kans dat er conflicten komen wordt steeds groter. Mensen worden mondiger, hebben meer bezittingen en zijn onder andere mobieler. Voor u is er daarom de rechtsbijstandsverzekering.

  • Personenautoverzekering

Er zijn verschillende vormen zoals:

  1. Wa verzekering verplicht (verzekerd is schade aan anderen)
  2. Wa-beperkt cascoverzekering (o.a. brand en diefstal zijn verzekerd)
  3. Wa-volledig cascoverzekering (naast brand en diefstal zijn ook alle andere van buitenkomende onheilen verzekerd) U kunt deze verzekering uitbreiden met een ongeval inzittendenverzekering en rechtsbijstand.