Adviesvrijheid

Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Ondernemersvrijheid

Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Deze vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaat hand in hand met onze vrijheid als ondernemer.

Keuze van aanbieders

De markt kent vele aanbieders van financiële producten en diensten. Vaak hebben deze aanbieders tientallen verschillende financiële producten. Wij maken een selectie van de maatschappijen waar we zaken mee doen. Deze selectie maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de rente van de hypotheek en de prijs van een product onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden.

Dienstverleningsdocument

Nadere informatie over onze dienstverlening vindt u in ons Dienstverleningsdocument. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ons ook altijd bellen (0599-658829) of mailen (info@orseladvies.nl).

Dienstverleningsdocument